نمایش کمدی «شهرآشوب» به کارگردانی علی طربی از هفتم فروردین در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته است .
به گزارش ایران تئاتر، نمایش کمدی «شهرآشوب» به نویسندگی شهناز روستایی و کارگردانی علی طربی از ۷ تا ۳۰ فروردین هر روز با مدت زمان یک ساعت و ۵۰ دقیقه راس ساعت ۱۹ در تماشاخانه سنگلج اجرا میشود.
گروه بازیگران این نمایش را که تهیهکننده آن امیرحسین شفیعی است، علی طربی، فرنوش نیک اندیش، محسن قصری، علی باهری علی بیک محمدی، رسول حقشناس، محمد رضا صفری، عاطفه غضنفری، زهرا ملایری، نازنین فراهانی، سمیرا کریمی، علیرضا حاجیزاده، امیر حسین جعفری تشکیل میدهند.
دیگر عوامل نمایش «شهرآشوب» عبارتاند از دستیار کارگردان: فرنوش نیک اندیش، دستیاران تهیه: علیرضا فتاحی، متین اسدی، جانشین تهیهکننده: متین اسدی، مدیر تولید: محمد رضا صفری، منشی صحنه: امید عامری، مدیر صحنه: علی باهری، طراحان و دوزندگان لباس: مریم و محبوبه طربی، طراح پوستر و بروشور: فرشته زیدی، طراح دکور: علی طربی، اجرای دکور: حسین مهربانی، عکاس: ریحانه قاضی، ساخت تیزر تبلیغاتی: نوید جمالی، مدیر روابط عمومی: نازنین فراهانی، دستیاران صحنه: علیرضا حاجیزاده، امیرحسین جعفری، محمد دانش، گروه موسیقی: نوازنده تنبک: مهدی محتشم و نوازنده ویولن: حسن مصطفی پور.
در خلاصه داستان « شهرآشوب» آمده است: «سلیم که شیفته کنیز خانه همسایه بغلی شده برای به دست آوردن او از هیچ کاری دریغ نمیورزد و یک دروغ میگوید و مشکل پیش آمده را سعی میکند با دروغی دیگر حل کند اما در این مسیر، شهر به آشوب کشیده میشود و...»
علاقهمندان میتوانند برای تهیه و خرید اینترنتی بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.
کاظم نظری پس از تماشای نمایش «سیمرغ» که کارِ هنرمندان اردبیلی است و این روزها در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته، تاکید کرد ادارهکل هنرهای نمایشی، از اجرای آثار هنرمندان دیگر شهرها در تهران حمایت خواهد کرد.
نمایش «مردی که جهنمش را با خود حمل میکرد» روایت تاریخی دیگری از شهادت حضرت علی (ع) است که از فردا یکشنبه ۲۰ فروردین ساعت ۱۹:۳۰ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه میرود.
سید علی تدین صدوقی: حسین تفنگدار هماره دغدغه تاریخ معاصر این سرزمین کهن و البته ماتمزده و پرمصیبت را داشته است؛ تاریخی که مملو است از جانبازیها و فداکاریها و شهادت و جانفشانیها و خون دل ...
مهدی صفارینژاد نویسنده، بازیگر و پژوهشگر تئاتر با بیان اینکه با برپا نشدن موزه نمایشهای ایرانی سرنوشت آرشیو تهیهشده از آثار این گونه نمایشی در هالهای از ابهام قرار دارد، میگوید بقای نمایش ایرانی نیازمند پرورش نیروی متخصص و حمایت ارگانها و سازمانهای مرتبط است.