«ژیک» به نویسندگی و کارگردانی ناصر علاقبندان از روز یکشنبه ۱۱ دی در تماشاخانه سنگلج روی صحنه خواهد رفت. در این نمایش، سروش علاقبندان برای پدرِ کارگردانش بازی خواهد کرد.
به گزارش ایران تئاتر، نمایش «ژیک» به نویسندگی و کارگردانی ناصر علاقبندان از روز 11 دی در تماشاخانه سنگلج، میزبان مخاطبان خواهد شد.
در این نمایش، سروش علاقبندان، فرزند ناصر علاقبندان بهعنوان بازیگر ایفای نقش میکند.
در خلاصه داستان این اثر نمایشی آمده است: «نادر، عاشق سلمان پارسی و ایران و تاریخ کهن آن است. پس با گوسان، پدر هنر نمایش از ۲ هزار سال پیش تا اینک، همراه شده تا از چند بخش از زندگی سلمان پارسی پرده بردارد.»
محراب علیزاده (آهنگساز و نوازنده تنبک، نی و دف)، روحالله علاقبندان (نوازنده پیانو)، جاوید جاویدنیا (مدیرتهیه و تولید، طراح صحنه و لباس)، علیرضا ذاکری (طراح پوستر و بروشور)، سیدمحمد صدری (طراح نقشهای نقل)، حسین کاظم رودباری (طراح نور)، معین خیاطی و بهمن علاقبندان (دستیاران کارگردان)، عباس نوروزی (تصویربردار)، محمد بیگدلو (ساخت دکور)، عباس نوروزی، بهنام محسنی و علی ناصر بارانی (عکاسان)، هادی گرامی (حمل و نقل) و رضا استادی و محمد برومند (روابط عمومی)، دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.
نمایش «ژیک» از 11 تا 28 دی ساعت 18:30 در تماشاخانه سنگلج میزبان مخاطبان خواهد بود. علاقهمندان برای تهیه بلیت این نمایش میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
مدیر تماشاخانه سنگلج با انتشار یادداشتی درگذشت علاءالدین قاسمی تعزیهخوان و هنرمند پیشگام نمایشهای آیینی و مذهبی را تسلیت گفت و او را یکی از دردانههای هنر شبیهخوانی خواند.
نمایش «عروسی دختر رستم، بانو گشسب» به کارگردانی سیدمحمدجواد کبودرآهنگی درباره ماجراجوییهای پهلوان بانویی ایرانی است که از روز دوشنبه در تماشاخانه سنگلج روی صحنه خواهد رفت.
سروش علاقبندان با بیان اینکه نمایش ژیک یک نقالی سنتی نیست، میگوید بازی در نقشهای مختلف آن هم در یک اثر نمایشی برای یک بازیگر سخت اما در عین حال جذاب و لذتبخش است.
پریسا مقتدی، مدیر تماشاخانه سنگلج درباره طرح توسعه این مجموعه نمایشی که انتظار چند ساله اهالی تئاتر است، میگوید اجرایی شدن این طرح نیازمند همراهی و همافزایی همه مدیران فرهنگی هنری و شهرداری است.
علیرضا نراقی: نمایش «خونه» به نویسندگی و کارگردانی نسیم تاجی که این شبها در تماشاخانه سنگلج به صحنه میرود یک کمدی شهری درباره حاشیهنشینان و جاافتادگان از مسیر توسعه در ...