در حال بارگذاری ...
در اجرای ویژه نمایش «سیمرغ» در سال‌روز آزادی خرمشهر مطرح شد

کاظم نظری: از اجرای آثار هنرمندان دیگر شهرها در تهران حمایت می‌کنیم

کاظم نظری پس از تماشای نمایش «سیمرغ» که کارِ هنرمندان اردبیلی است و این روزها در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته، تاکید کرد اداره‌کل هنرهای نمایشی، از اجرای آثار هنرمندان دیگر شهرها در تهران حمایت خواهد کرد.

‏به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط‌عمومی تماشاخانه سنگلج، نمایش «سیمرغ» به نویسندگی محمود مهدوی و کارگردانی اکبر صادقی، شامگاه چهارشنبه، به‌مناسبت سالگرد سوم خرداد و آزا‌د‌سازی خرمشهر، با حضور مدیرکل هنرهای نمایشی و جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه روی صحنه رفت. 

در پایان این اجرا، نمایش «سیمرغ» که کارِ هنرمندان اردبیلی است، به دلاوران رزمنده فتح خرمشهر در سال 1361 تقدیم شد.

دعوت از گروه‌های نمایشی از شهرستان‌ها به تهران 

‏کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی، پس از تماشای «سیمرغ» گفت: «این نمایش جذاب، با بازی‌های درخشانی که داشت، بسیار پرانرژی روی صحنه رفت. استفاده از شیوه‌ فاصله‌گذاری به سبک نمایش‌های ایرانی هم بر تاثیرگذاری کار افزوده بود.»

او ادامه داد: «اداره‌کل هنرهای نمایشی مشتاق است تا در صورتی که گروه‌های نمایشی شهرستان‌ها شرایط اجرا در تهران را داشته باشند، از آن‌ها حمایت کند. الان شاهد حضور هنرمندان اردبیلی با نمایش «سیمرغ» در تالار سنگلج هستیم که امیدواریم با همکاری استان‌ها، این روند همچنان ادامه پیدا کند.»

نمایشی ساده و بی‌پیرایه

لیلی عاج، نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما هم که از هنرمندان حاضر در اجرای ویژه «سیمرغ» بود، در سخنانی گفت: «این نمایش، اثری ساده و بی‌پیرایه‌ بود که حرف‌های مهمی را بدون اضافه‌گویی و محتوازدگی بیان کرد.»

او با بیان این‌که اجرای گروه‌های شهرستانی در تهران اتفاق خجسته‌ای است، ادامه داد: «این گروه نمایشی از حرفه‌ای‌های تئاتر اردبیل و مهمان ما در تهران هستند. امیدوارم مهمان‌نوازان خوبی باشیم و با تماشای کار از آن‌ها حمایت کنیم.»

نمایش «سیمرغ» از 1 تا ۱۲ خرداد 1402، هرشب ساعت ۱۹:۳۰ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه خواهد رفت.

پریسا صدائی‌آذر، اکبر صادقی و حسین نوروززاده، بازیگران این نمایش هستند.

حافظ تشکر (دستیار کارگردان)، رامین فرزانه و حسین کاظم روباری (طراح نور)، اکبر صادقی (طراح صحنه)، آیسان کاری (طراح گریم) و علی دانش (سرپرست گروه) دیگر عوامل این نمایش هستند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «سال ۱۳۶۶، اردبیل بمباران می‌شود و چندین کاشی از بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی فرو می‌ریزد. سیدباقر و زنش رعنا در این بقعه مشغول کاشی‌کاری هستند. سیدباقر از کفتر‌های خود در حیاط بقعه نگهداری می‌کند. این زوج بین ماندن و رفتن باهم درگیر می‌شوند. سیدباقر کفتر‌ها را با خود به مشهد می‌برد. رعنا به کاشی‌کاری بقعه شیخ صفی ادامه می‌دهد و ...»




مطالب مرتبط

نگاهی به نمایش «بنگاه تئاترال» نوشته علی نصیریان و کار هادی مرزبان

شورش دوباره مبارک بر اربابان ریاکار
نگاهی به نمایش «بنگاه تئاترال» نوشته علی نصیریان و کار هادی مرزبان

شورش دوباره مبارک بر اربابان ریاکار

بهنام حبیبی: نمایش ایرانی همواره و در همه شرایط اجتماعی ایران، با گونه‌های مردمی‌اش موردپذیرش تماشاگر ایرانی بوده است. از آن زمان که بر حوضی فرش‌شده در حیاط خانه، تماشاگرش را بر ضد حاکم ریاکار آگاه ...

|

نظرات کاربران